De asiatiske køkkener

Hanne Holm

Med en thailandsk far har Hanne Holm fået thaimaden ind med modermælken, og hendes kogebøger har lært mange danskere at lave thailandsk mad hjemme i eget køkken. Hun er oprindelig uddannet grafiker, men har undervist i thailandsk madlavning og skrevet kogebøger siden begyndelsen af 1990’erne. Ved siden af sin undervisningsvirksomhed og bogproduktion udvikler Hanne opskrifter for bl.a. VoresMad.dk, hvor hun har fokus på unge studerende, der lige er flyttet hjemmefra. I 2002 stiftede Hanne Holm kogeskolen BISQUITfabrikken. Hannes kurser på kogeskolen har temaer som Klassisk Thaikøkken, Thai Tapas, vietnamesiske og indiske menuer og Sund og billig mad på SUbudget.

Mail: hanne@bisquitfabrikken.dk

Webside: hanneholm.dk

Nadia Mathiasen

Nadia Mathiasen er madskribent, opskriftsudvikler og madblogger på Foodfanatic.dk. Nadias baggrund med en thailandsk mor, adskillige rejser i Sydøstasien og længerevarende ophold i både Thailand og Hongkong har givet hende et naturligt fokus på det asiatiske køkken, og i BISQUITfabrikken holder hun workshops i bl.a. Thailandsk Street Food og Thailandsk hverdagsmad.

Mail: foodfanatic@foodfanatic.dk

Webside: Foodfanatic.dk

Kim Lehmann Lassen

Kim er Sushi underviser og har drevet PersonaleKlubben – Event & Teambuilding i mere end 13 år. Hans kendskab til sushiens verden kommer igennem mange års træning og oplæring af hans sushi mester Junko. Sushi er ikke kun rå fisk, det er så meget mere og det gør Kim en ære i at lære fra sig.

Mail : kim@personaleklubben.dk

Websted: www.personaleklubben.dk

Karrykompagniet

Anita Barfod og Ann Feveile har sammen drevet Karrykompagniet i mere end 10 år. De har begge rejst Sydindien tyndt og har der samlet opskrifter, som de underviser i på deres kogeskoler. Prøv deres 9 retters menu eller deres chutney og masala kogeskole.

Særarrangementer kan aftales. For fx mindre firmaer, til fødselsdage eller andre festlige lejligheder.

Kontakt: karrykompagniet@gmail.com Anita: 2142 4260 Ann: 2342 5775

Xiao Qun Bao

Xiao Qun Bao mener, at god mad giver en sund krop og et godt humør. Derfor underviser hun danskere i at lave god kinesisk mad ved siden af sit daglige virke som virksomhedsleder af et urtemedicin-firma. Xiaos køkken består af retter fra både det nordlige og sydlige Kina, og på sine kurser i BISQUITfabrikken laver deltagerne menuer af velsmagende men ukomplicerede retter fra hele Kina.

Mail: sinodane@gmail.com

Susanne Hasman

Susanne Hasmann er oprindelig fotograf-uddannet, men har gennem en årrække undervist i madlavning på forskellige aftenskoler og i dag læser hun Ernæring og Sundhed på Suhrs Madakademiet. Susanne har boet i Cambodja i fire år, og i BISQUITfabrikken underviser hun i det cambodjanske køkken.

Mail: susanne@hasman.dk

Elizabeth Palmgren

Jeg har siden en rejse til Japan i 2013 været interesseret i japansk madkultur, særligt det japanske tempelkøkken shojin ryori og hvordan man får grøntsager til at smage af mere. Jeg har i 2016 studeret shojin ryori på det japanske tempel Yochi-in i Wakayama Prefecture og i Kyoto på restauranten Izusen, og i den forbindelse besøgt shojin ryori-kokke over hele Japan. Jeg har læst ernæring og sundhed og taget et grundforløb som kok.

Kontakt: elizabeth.palmgren21@gmail.com