Mellemøsten og Asien

Eman Akram

Jordanske Eman underviser i det klassiske arabiske køkken sammen med én eller flere af sine voksne døtre.  På menuen har hun retter som fx Sayadia (krydret stegt fisk), hjemmelavet Shawarma og arabisk brød med Baba Ganoush (aubergine-dip) m.f. Eman laver også falafel- og shawarma-menuer med salater, dips og brød.

Mail: jamelh_akram@hotmail.com

Susanne Hasman

Susanne Hasman underviser i asiatisk madlavning på Bisquitfabrikken. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs i 2016 og en fotografuddannelse fra 1991. Hendes interesse for asiatisk mad startede med en rygsækrejse til Asien for mere end 20 år siden, og siden da har denne interesse udviklet sig til en profession. Susanne har undervist i asiatisk madlavning siden 1997, og på Bisquitfabrikken underviser hun i temaerne: Japansk, kinesisk, vietnamesisk, cambodiansk og Thai. I forbindelse med Susanne har boet i Cambodia og Myanmar med sin familie, har hun haft alletiders mulighed for at udforske det asiatiske køkken.

Mail: susanne@hasman.dk

Elizabeth Palmgren

Jeg har siden en rejse til Japan i 2013 været interesseret i japansk madkultur, særligt det japanske tempelkøkken shojin ryori og hvordan man får grøntsager til at smage af mere. Jeg har i 2016 studeret shojin ryori på det japanske tempel Yochi-in i Wakayama Prefecture og i Kyoto på restauranten Izusen, og i den forbindelse besøgt shojin ryori-kokke over hele Japan. Jeg har læst ernæring og sundhed og taget et grundforløb som kok.

Mail: elizabeth.palmgren21@gmail.com