Børn og unge

Hanne Holm

Med en thailandsk far har Hanne Holm fået thaimaden ind med modermælken, og hendes kogebøger har lært mange danskere at lave thailandsk mad hjemme i eget køkken. Hun er oprindelig uddannet grafiker, men har undervist i thailandsk madlavning og skrevet kogebøger siden begyndelsen af 1990’erne. Ved siden af sin undervisningsvirksomhed og bogproduktion udvikler Hanne opskrifter for bl.a. VoresMad.dk, hvor hun har fokus på unge studerende, der lige er flyttet hjemmefra. I 2002 stiftede Hanne Holm kogeskolen BISQUITfabrikken. Hannes kurser på kogeskolen har temaer som Klassisk Thaikøkken, Thai Tapas, vietnamesiske og indiske menuer og Sund og billig mad på SUbudget.

Mail: hanne@bisquitfabrikken.dk
Webside: Hanneholm.dk

Mail: charlotte.nowak@pc.dk

Runes Mad