FORENINGSARRANGEMENTER

 

Fra SENSOMMERFESTEN i BISQUITfabrikken den 5. september

Viggos veganske workshop, Emans arabiske snacks og glade gæster

SENSOMMERFEST i BISQUITfabrikken

Tirsdag den 5. september kl 17.30 – 20.30

 

Vi skyder sæsonen i gang med en hyggelig aften i køkkenet i Jægersborggade 20, hvor der vil være inspirerende snacks, lækre vine og lejlighed til at høre nyt, og møde andre venner og medlemmer af BISQUITfabrikken.

Herudover vil der, på aftenen, være mulighed for at deltage i en vegansk mini-workshop med dertilhørende smagsprøver når en kok fra Meyers Madhus gæster BISQUITfabrikken til sensommerfesten. Den veganske kogebog fra Meyers Madhus udkommer til efteråret og på aftenen vil nogen af disse retter præsenteres og serveres.

Nyd Emans herlige arabiske snacks – der er mulighed for at lære at lave dem selv på Emans kogeskoler i efteråret (se kogeskolen.dk/kalender)

Få et glas af Fabios herlige økologiske vin, flere glas kan købes til nettopriser

Mød BISQUITfabrikkens nye underviser Susanne Hasman, som overtager en del at Hanne Holm asiatiske kogeskoler fremover og meget mere.

Program/Praktik:

  • Dørene åbner klokken 17.30
  • Vi byder på Emans herlige arabiske snacks og et glas af Fabios økologiske vin
  • Omkring kl 18.00-18.30: Vegansk mini-workshop med smagsprøver
  • Kom i flok eller kom selv, der er plads på flere planer
  • Pris pr deltager er 100 kroner. Med i denne pris er snacks, et glas vin og deltagelse i den veganske workshop med dertilhørende smagsprøver.
  • Forudbetaling til konto: 1551 3103221218 – anfør navn og antal deltagere i referencen!
  • På dagen kan der kun betales kontant eller med Mobile Pay
  • 30: Tak for i aften

Vi glæder os til at se jer!

BISQUITfabrikkens bestyrelse og arrangører

 

CHARITYMIDDAGE

TORSDAG DEN 28. APRIL 2016 fra KL 18

Menu:

Boblende velkomstdrink med snacks (Eman)

Baba ganoush og hummus med arabisk brød

Forret (Leila og Trine)

Grønne asparges med sauce mousseline og tomatconfit

Hovedretter (Hanne og Liza)

Grøn karry med fisk og grøntsager med ris

Fyldte auberginer og grøn salat

Dessert (Leila)

Gateau Marcel og oste med kiks

 Vine (Fabio)

Brød (Rune)

 

  • Dørene er åbne fra klokken 18.00
  • Vi spiser klokken 18.30 – middagen slutter kl. 21.30
  • Vi spiser fra fade og sidder ved langborde
  • Kom i flok eller kom selv, der er plads på flere planer
  • Middagen koster 450 kr. inkl. vin & vand
  • Forudbetaling til konto: 1551 3103221218 – anfør navn og antal I referencen!
  • På dagen kan der kun betales kontant eller med mobile pay
  • Overskuddet går ubeskåret og med taknemmelighed til ny belysning i BISQUITfabrikkens spisestue og køkken og måske også til maling af vægge.

 Vi glæder os til at se jer!

BISQUITfabrikkens arrangører

BISQUITfabrikken Jægersborggade 20 2200 København N