De europæiske køkkener

I BISQUITfabrikken underviser Charlotte fortrinsvist voksne i italiensk madlavning.

Mail: charlotte.nowak@pc.dk

Fabio Simoncini

Italienske Fabio har levet med Danmark i næsten 30 år og driver til dagligt delikatesse- og vinforretningen ‘Cibi e Vini’ på Christianshavn. Fabio er levende optaget af god mad og gode vine, og i BISQUITfabrikken deler han ud af sin viden på sine kurser i italiensk madlavning.

Mail: fabio@cibievini.dk

Leila Jensen

I kraft af sine mange rejser, langturssejlads og langvarige ophold i og omkring Middelhavet, har Leila oparbejdet stor kærlighed for især det sydfranske og det spanske middagsbord.

Det udelukker dog ikke en herlig interesse for – og inspiration fra – bl.a. italiensk, tyrkisk og asiatisk kogekunst.

Udover sit daglige job som chefsekretær har Leila de sidste 15 år undervist i og formidlet kendskab til alverdens køkkener.

Leila lægger vægt på at servere et velsmagende, velkrydret og ikke mindst farverigt måltid – med fokus på årstidens råvarer og med kik til ikke blot de hjemlige fødevarer.

Mail: leilapost@hotmail.com

Jacob Engell

Jacob Engell har erfaring fra flere Michelin-stjernede restauranter i København og baserer sit køkken på velsmag, enkelhed og æstetik. Jacob henter inspiration i det moderne europæiske køkken og tager udgangspunkt årstidernes råvarer.

Mail: mail@jacobengell.dk,

Webside: www.jacobengell.dk

Lav din mad

Lav Din Mad er en kursusvirksomhed, som er grundlagt af Tue Pedersen. Virksomheden arrangerer madaktiviteter, der motiverer hele familien til at spise mere varieret og sundt, og har som sigte at forebygge type 2-diabetes, uden at gå på kompromis med velsmagen og livssnydelsen.
Lav Din Mad er især gode til havmad og mad fra frugt- og nyttehaver. På kurserne i BISQUITfabrikken tilbereder deltagerne råvarer, som teamet bag Lav Din Mad selv har samlet og høstet fra naturens eget spisekammer. Der arbejdes med nordiske råvarer som strandkrabber, muslinger, rejer, strandkål, tang og kernefrugter og kursusdeltagerne lærer at lave sund og klimavenlig mad, der smager pragtfuldt.

Mail: tue@lavdinmad.dk

Webside: lavdinmad.dk

Cook and Speak

Cécile og Demetrio kombinerer sprogundervisning med undervisning i madlavning. Fransktalende Cécile fra Corsica og italienske Demitrio mener, at den bedste måde at tilegne sig sprog på finder sted, når man leger, laver mad og spiser sammen, og på deres kurser lærer deltagerne fransk eller italiensk samtidig med, at de laver lækre retter fra Middelhavskøkkenet.

Cook and Speak holder kurser i BISQUITfabrikken med overskrifter som: Cook and Speak French – Dinner! og Cook and Speak Italian – Lunch!

Mail: cookandspeak.info@gmail.com

Webside: www.cookandspeak.com

Nina Askov (Buglady)

Bloggeren “Buglady” er selvudnævnt ambassadør for udbredelsen af insektspisning i Danmark, og på disse kurser fortæller hun om fordelene ved at spise insekter og instruerer i, hvordan de bedst tilberedes. Der vil komme både wax mot larver, melorme og græshopper på bordet.

Nina Askov er kok og ved at tage en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Bæredygtighed, dyrevelfærd og klima er emner, der ligger hende stærkt på sinde, og er hovedårsagerne til, at hun har kastet sig over insektspisningen. Som bonus har hun så opdaget, at de smager rigtig godt, er super sunde og nemme at tilberede.

Kontakt: ninaaskov@hotmail.com

Kim Lassen

Kim bruger sine mange år inden for kokkeskoler og teambuilding og sætter fokus på kreativiten i Det Kreative Fusionskøkken. Her er teambuilding og kreativitet vigtigere end at der følges en opskrift. Deltagerne bliver både udfordret på deres evne til at lave mad, og på deres evner til at samarbejde og tænke ud af boxen, samtidig med at nå det bedste resultat i køkkenet.

Der er ikke nogen fastlagt menu. Det er op til deltagerne selv at finde frem til ved at frisætte deres kreativitet. Vi sørger dog for en intro, klare rammer for forløbet, og kunstneriske udfordringer undervejs.

Deltagerne vil blive guidet igennem forløbet og vi lover at I bliver skubbet ud over ”kanten”.

Fusions køkkenet er en konkurrence mellem holdene.

Mail : kim@personaleklubben.dk

Websted: www.personaleklubben.dk