
Begivenheder Search and Views Navigation
september 2014
Tacos og håndholdte mexi-snacks
Det mexicanske gadekøkken har medvind verden over, og det med rette. Der er virkelig knald på smagene, surt, sødt og varmt! Vi dykker ned i det køkken, man typisk støder på i strandbyerne; fisk og skaldyr samt bløde tacos. Aftenes håndholdte menu, med masser af mexi temperament og krudt: Cevice af sæson fisk med råt - Fisk og skaldyr i sprød dej med chipotlemayo - Majskolber med chili og lime - Tacos med langtidsstegt frilandsgris og unghane i chipotle og…
Læs mere »Sydindien – mad og krydderier
Vi er i det tropiske klima: chili, krydderier, karryblade og kokosnødder er bærende elementer i sydindisk madlavning. Vi indleder med en kop krydret indisk te og præsentation af krydderier og de mere eksotiske ingredienser. Herefter laver 3 grupper hver 3 retter med fisk, æg eller kød, grøntsager, ris, salater og chutney - alt i alt en menu på 9 lækre retter.
Læs mere »