Korn

Runes Mad

På bagekurset ælter, snakker og smager vi på forskellige brød, ligesom vi også drøfter kornsorter og mel typer.

Hvorfor er det, dejen skal røres/æltes så længe, hvad med hævetiden og hvor mange brødopskrifter er det egentlig nødvendigt at kunne?

Udover at bage laver vi, på kurset, også forskelligt tilbehør til at nyde med det friskbagte brød.

Den dej, I selv har æltet på kurset, får I med hjem, så I kan imponere familie/venner med jeres nye bageevner.

Mail: kontakt@runesmad.dk,

Webside: runesmad.dk

Susanne Engelstoft Rasmussen

Jeg er uddannet Ernærings- og Husholdningsøkonom fra Ankerhusseminarium. De sidste 15 år har jeg arbejdet med mad og opskrifter i en bred vifte af forskelligartede opgaver. Blandt andet har jeg skrevet 8 kogebøger hvor i blandt Klimakogebogen (samarbejde med FDB)  og efterfølgende Vidunderlig Vegetar er nogen af dem. For et par år siden modtag jeg et legat til at rejse i de Nordiske lande for at studere Nordisk brød og kager. På mine rejser rundt i Skandinavien fandt jeg ud af, at vi i Norden har en rig bagekultur og at vi adskiller os en del fra hinanden med alle vores forskellige særkender. 
På nuværende tidspunkt har jeg fingerene i vegetarmaden som madansvarlig på et kursuscenter med økologisk vegetarisk mad. Jeg glæder mig meget til at dele ud af opskrifter, viden og til at sætte mig omkring et veldækket bord og spise sammen med jer.

kontakt@susanne-engelstoft.dk

www.susanne-engelstoft.dk (hjemmesiden er under ombygning til en vegetar blog)

 

Line Friis

Line er uddannet biolog og arbejder til daglig som forlagschef, men hendes store passion er bagning af brød og kager. Hun har udgivet en række bagebøger, og i BISQUITfabrikken holder hun kurser med temaer som: Fransk bagning, Vi bager med rug og Vi bager med hvede.

Mail: line@vingefang.dk

Webside: vingefang.dk