APRIL

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: onsdag den 11. april kl. 17 – 21

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

Shojin ryori – vegetarisk tempelmad med Elizabeth Palmgren

For at opnå den perfekte balance af farve, smag og konsistens tilstræbes det, at hvert måltid indeholder fem farver, fem smage og fem konsistenser.

Inspireret af det japanske tempelkøkken shojin ryori, vil du lære at få det bedste frem i årstidens grøntsager, samt opdage nye måder at anvende soja og tang på. Der vil så vidt muligt kun blive anvendt danske råvarer. Vi vil tilberede tre til fire individuelt anrettede retter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Foto: Sara Hoffgaard.

Dato: lørdag den 14. april kl 11.30 – 15.30

Pris: kr. 600 medlemmer 560

Tilmelding: elizabeth.palmgren21@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

KLASSISK THAI MENU med HANNE HOLM

Vi tilbereder en klassisk thailandsk menu med opskrifter fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Vi støder bl.a. karrypastaer i morter af velduftende chili, galangarod, citrongræs og friske urter, blander krydrede marinader til fisk og kød, arbejder med udskæringer af grøntsager og smager til med fiskesovs. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: onsdag den 25. april kl 17.30 – 21.30

Pris: kr. 685,- medlemmer 625,- Tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

 

MAJ

 

GUA BAO med MEYERS i BISQUITfabrikken

Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative taiwanesiske street food-klassiker gua bao. Denne lille dampede bolle – steamed pork belly bun – er fyldt med marineret, sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og din egen hoisinsauce. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til belønnede restauranter i storbyer fra New York til København. På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Se mere om kogeskolen her. Vi nyder resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Dato: mandag den 8. maj kl 16.30 – 18.30 og kl 19.30 – 21.30

Pris: kr 600,-

Tilmelding:  https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/meyers-pa-bisquitfabrikken/greatest-hits-gua-bao-bisquitfabrikken/