DECEMBER

ASIATISK STREET FOOD med SUSANNE HASMAN

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad, lavet af friske råvarer skåret i mundrette stykker. Vi laver velkendte asiatiske retter som vietnamesiske ruller, nudelsuppe, samosa, wokretter, satay mm. For deltagere med meget erfaring er der mulighed for at prøve kræfter med mere krævende retter som fisk i bananblade.

Du lærer om teknikker og tilsmagning, så retterne kommer til at være autentiske og smage godt. På kurset lærer du også om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: onsdag den 6. december kl 17.30 – 21.30

Pris: kr 600 medlemmer kr 550

Tilmelding: susannehasman@gmail.com

 

 

JANUAR 2018

Shojin ryori – vegetarisk tempelmad

For at opnå den perfekte balance af farve, smag og konsistens tilstræbes det, at hvert måltid indeholder fem farver, fem smage og fem konsistenser.

Inspireret af det japanske tempelkøkken shojin ryori, vil du lære at få det bedste frem i årstidens grøntsager, samt opdage nye måder at anvende soja og tang på. Der vil så vidt muligt kun blive anvendt danske råvarer. Vi vil tilberede tre til fire individuelt anrettede retter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Foto: Sara Hoffgaard.

Dato: onsdag den 10. januar kl. 17 – 21

Pris: kr. 600 medlemmer 560

Tilmelding: elizabeth.palmgren21@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: onsdag den 31. januar kl. 17 – 21

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

FEBRUAR

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 4. februar kl. 11 – 15

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: lørdag den 17. februar kl 11 – 15

Pris: kr 625,- medlemspris kr 550,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

 

ASIATISKE TAPAS med HANNE HOLM

Vi tilbereder en tapas-menu med et asiatisk twist fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Menuen byder på bl.a. appelsin med marinerede skalotteløg, friske ruller med forskelligt fyld, karamelliserede æg, marineret oksekød med grøntsager, dips og sovse m.m. Alle retter kan tilberedes med råvarer tilgængelige i de fleste supermarkeder. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 24. februar kl 12 – 15:30
Pris: kr. 685,- medlemmer 610,- Bindende tilmelding senest én uge før.
Tilmelding: 
hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

Sund og billig mad på SUbudget med Hanne Holm

Invitér dine børn og børnebørn på kogeskole. Vi tilbereder en sund og billig menu med asiatisk inspiration. Lærer at smage maden til med herlige krydderier som forvandler billige hverdagsråvarer til kulinariske lækkerier – tilberedt på kort tid. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: tirsdag den 28. februar kl. 17:30 – 21:30

Pris: kr. 500,- Bindende tilmelding senest én uge før. 

Tilmelding: hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

MARTS

Salatkursus med Dorte Virén

Til dig, der elsker gode salater og dressinger og som gerne vil tage udgangspunkt i det, der findes i dit køleskab. Vi tager fat i årstidens grøntsager, og laver salater med rodfrugter, frugter, nødder og krydderier.

Der vil blive lagt lægge vægt på, at vi alle kan blive mere være kreative, legende, nysgerrig, i kontakt med vores sanser og at blive mere modige i at eksperimentere med maden i vores køkkener. Vi tager fat i de fem grundsmage, salt, surt, sødt, bittert og umami, og smager os frem til den rette balance.

På kurset lærer du at vælge ingredienser til en god salat til morgen, middag og aften. Som enkeltsående måltid eller som tilbehør. Du får ideer til en nem frokostsalat og en delikat aftensalat. Afhængig af om du vil servere salat som tilbehør til fisk, kød eller som vegetarret, vil vi prøve med forskellige ingredienser.

Vi tager udgangspunkt i billige basisråvarer som kål, løg og rodfrugter og supplerer med spændende friske og tørrede nødder, frugter, kerner og krydderier.

Endelig får du tips til nemme dressinger med base i forskellige olier, eddike, citron og krydderier. Herunder hvordan du vælger dressing til forskellige salater. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: lørdag den 3. marts  kl 11.30 – 15.30 – dato kommer snarest!

Pris: kr. 600/ medlemmer 560 

Tilmelding: dorteviren@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 11. marts kl. 11 – 15

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 

 

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: fredag den 16. marts kl 17.30 – 21.30

Pris: kr 625,- medlemspris kr 550,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

VEGATABILSKE ASIATISKE TAPAS med HANNE HOLM

Vi tilbereder en vegetabilsk tapas-menu med nogle fiskeretter og et asiatisk twist fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Menuen byder på bl.a. appelsin med marinerede skalotteløg, friske ruller med forskelligt fyld, karamelliserede æg, grøntsags- og fisketapas, dips og sovse m.m. Alle retter kan tilberedes med råvarer tilgængelige i de fleste supermarkeder. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 17. marts kl 12 – 15:30
Pris: kr. 685,- medlemmer 610,- Bindende tilmelding senest én uge før.
Tilmelding: 
hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

 

 APRIL

 

Salatkursus med Dorte Virén

Til dig, der elsker gode salater og dressinger og som gerne vil tage udgangspunkt i det, der findes i dit køleskab. Vi tager fat i årstidens grøntsager, og laver salater med rodfrugter, frugter, nødder og krydderier.

Der vil blive lagt lægge vægt på, at vi alle kan blive mere være kreative, legende, nysgerrig, i kontakt med vores sanser og at blive mere modige i at eksperimentere med maden i vores køkkener. Vi tager fat i de fem grundsmage, salt, surt, sødt, bittert og umami, og smager os frem til den rette balance.

På kurset lærer du at vælge ingredienser til en god salat til morgen, middag og aften. Som enkeltsående måltid eller som tilbehør. Du får ideer til en nem frokostsalat og en delikat aftensalat. Afhængig af om du vil servere salat som tilbehør til fisk, kød eller som vegetarret, vil vi prøve med forskellige ingredienser.

Vi tager udgangspunkt i billige basisråvarer som kål, løg og rodfrugter og supplerer med spændende friske og tørrede nødder, frugter, kerner og krydderier.

Endelig får du tips til nemme dressinger med base i forskellige olier, eddike, citron og krydderier. Herunder hvordan du vælger dressing til forskellige salater. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: lørdag den 7. april  kl 11.30 – 15.30

Pris: kr. 600/ medlemmer 560 

Tilmelding: dorteviren@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: onsdag den 11. april kl. 17 – 21

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.