OBS Nye adresser! Nu i Hermeshallen

Steen Winkelsvej 19, 1966 Frederiksberg

eller i

Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 Kbh. S”.

 

OKTOBER

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter hovedsageligt fra Thailand og Vietnam. Det er hverdagretter, som i østen indtages i gade køkkener og i familierestauranter.
Asiatisk mad er kendetegnet ved at kun få retter indeholder gluten og laktose.

Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 7. oktober kl. 11 – 15
Pris: kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding: susannehasman@gmail.com – senest én uge før.

 

 

ARABISK MENU med EMAN og JAMELH

Lav en arabisk menu med bla. Samak laf (krydret fisk), Sfihar (indbagt krydret kød) Fatteh (krydret kylling med mandler og pinjekerner), mutabbal (auberginedip), Hummus (kikærtepuré) og andet tilbehør og Baklawa til dessert. Bliv indført i de traditionelle arabiske retter og få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh.

Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: tirsdag den 9. oktober kl 17.30 – 21.30

Pris: kr 685,- medlemspris kr 625,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

 

 

NOVEMBER

 

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh.

Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 18. november kl 11.30 – 15.30

Pris: kr 685,- medlemspris kr 625,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

 

Julewienerbrød med Astrid Zachariasson

Kom til en hyggelig aften i julens og wienerbrødets navn!

Vi laver først en grund-wienerdej, som kan bruges til alle former for wienerbrød. Du lærer at mestre de 27 lag, så bagværket bliver lækkert, luftigt og sprødt. Derefter laver vi julefyld til wienerbrødet, så der kommer til at dufte dejligt af kanel og kardemomme. Vi arbejder også med fletteteknikker og laver bl.a. en flettet julekringle.

Når du først mestrer udrulningen af en wienerdej er mulighederne uendelige, og du får også tips til hvordan du kan lave kanelsnegle, the birkes, spandauer og mere. I slutningen af aftenen nyder vi det nybagte bagværk sammen med en kop kaffe eller te. Og der skulle også være nok til at få smagsprøver med hjem til familien.

Medbring forklæde. Der er en lille sandwich, mens vi gennemgår dagens program.

Dato:             Torsdag 29. november 2018 kl. 17.30-21.30

Sted:             Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 Kbh. S

Pris:               kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding:    astrid@nowpurple.dk Bindende tilmelding senest én uge før kursusstart.

DECEMBER

Klassisk Thai med Susanne Hasman

På kurset vil du lærer at lave klassiske thai retter. Det vil være karryretter med forskelligt tilbehør, salater og dip.

Du vil lærer om udskæring af kød og grønsager og tilsmagning, så retterne får sin særegne smag og udseende. Når vi er i gang med madlavningen, vil en liflig duft af chili, galangarod og citrongræs brede sig i køkkenet. Thai mad er krydret mad der ikke indeholder laktose.

Venligst medbring drikkevarer til eget brug samt forklæde. 

Dato: søndag den 2. december 2018 kl. 15-19

Sted: Folkets Madhus, Rafnaderivej 20 E, 2300 Kbh, S
Pris: kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før kursusstart.

Kransekage Bootcamp

Bliv klar til nytår med din egen, hjemmelavede kransekage!

Der er intet mere lækkert end at sætte tænderne i en hjemmelavet kransekage nytårsaften. På dette kursus får du tips og tricks til at lave din egen kransekage, så du kan springe ind i nytåret med stil. Vi laver først grunddejen og snakker derefter om den rigtige konsistens på glasuren. Vi former sammen en holdbar kornet (sprøjtepose af bagepapir), som bruges til at sprøjte glasuren ud. Vi øver os både på de traditionelle glasurtunger og prøver også kræfter med andre teknikker.

Ingen kransekage uden chokoladesnirkler, så vi skal selvfølgelig også temperere chokolade og øve os i at sprøjte dem ud med vores hjemmelavede kornet. Til sidst tænderne i vores kreationer sammen med et glas champagne.

Medbring forklæde. Der er en lille snack, mens vi gennemgår dagens program, men det anbefales at have spist frokost hjemmefra.

Dato:             Søndag 9. december 2018 kl.13.00-17.00

Sted:             Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 Kbh. S

Pris:               kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding:    astrid@nowpurple.dk

2019

JANUAR

 

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter hovedsageligt fra Thailand og Vietnam. Det er hverdag retter, som i østen indtages i gade køkkener og i familierestauranter.
Asiatisk mad er kendetegnet ved at kun få retter indeholder gluten og laktose.

Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 27 januar 2019 kl. 11 – 15

Sted: Folkets Madhus, Raffinaderivej 20 E, 2300 Kbh. S

Pris: kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding: susannehasman@gmail.com – senest én uge før.

 

 

 

 

Mexikansk street food med Sofie Zacho

Mexicansk street food er de seneste år steget i popularitet. Nu kan du lærer at tilberede din egen mexicanske street food.

Vi laver alt fra sprøde tostadas, suveræne tacos til mørt og krydret pulled meat og diverse hotte salsaer. Du får også tjek på dine chilier, og lærer hvordan du håndterer styrke og smag.

Dato: tirsdag den 29 januar 2019 kl. 17 – 20.30

Sted: Folkets Madhus, Raffinaderivej 20 E, 2300 Kbh. S
Pris: kr. 685,- medlemmer 625,-

Tilmelding: sofie_zacho@hotmail.com – senest én uge før.