FEBRUAR

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 4. februar kl. 11 – 15

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: lørdag den 17. februar kl 11 – 15

Pris: kr 625,- medlemspris kr 550,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

 

ASIATISKE TAPAS med HANNE HOLM

Vi tilbereder en tapas-menu med et asiatisk twist fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Menuen byder på bl.a. appelsin med marinerede skalotteløg, friske ruller med forskelligt fyld, karamelliserede æg, marineret oksekød med grøntsager, dips og sovse m.m. Alle retter kan tilberedes med råvarer tilgængelige i de fleste supermarkeder. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 24. februar kl 12 – 15:30
Pris: kr. 685,- medlemmer 610,- Bindende tilmelding senest én uge før.
Tilmelding: 
hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

GUA BAO med MEYERS i BISQUITfabrikken

Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative taiwanesiske street food-klassiker gua bao. Denne lille dampede bolle – steamed pork belly bun – er fyldt med marineret, sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og din egen hoisinsauce. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til belønnede restauranter i storbyer fra New York til København. På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Se mere om kogeskolen her. Vi nyder resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Dato: mandag den 26. februar kl 16.30 – 18.30 og kl 19.30 – 21.30

Pris: kr 600,-

Tilmelding:  https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/meyers-pa-bisquitfabrikken/greatest-hits-gua-bao-bisquitfabrikken/

 

 

MARTS

Salatkursus med Dorte Virén

Til dig, der elsker gode salater og dressinger og som gerne vil tage udgangspunkt i det, der findes i dit køleskab. Vi tager fat i årstidens grøntsager, og laver salater med rodfrugter, frugter, nødder og krydderier.

Der vil blive lagt lægge vægt på, at vi alle kan blive mere være kreative, legende, nysgerrig, i kontakt med vores sanser og at blive mere modige i at eksperimentere med maden i vores køkkener. Vi tager fat i de fem grundsmage, salt, surt, sødt, bittert og umami, og smager os frem til den rette balance.

På kurset lærer du at vælge ingredienser til en god salat til morgen, middag og aften. Som enkeltsående måltid eller som tilbehør. Du får ideer til en nem frokostsalat og en delikat aftensalat. Afhængig af om du vil servere salat som tilbehør til fisk, kød eller som vegetarret, vil vi prøve med forskellige ingredienser.

Vi tager udgangspunkt i billige basisråvarer som kål, løg og rodfrugter og supplerer med spændende friske og tørrede nødder, frugter, kerner og krydderier.

Endelig får du tips til nemme dressinger med base i forskellige olier, eddike, citron og krydderier. Herunder hvordan du vælger dressing til forskellige salater. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: lørdag den 3. marts  kl 11.30 – 15.30 – dato kommer snarest!

Pris: kr. 600/ medlemmer 560 

Tilmelding: dorteviren@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

GUA BAO med MEYERS i BISQUITfabrikken

Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative taiwanesiske street food-klassiker gua bao. Denne lille dampede bolle – steamed pork belly bun – er fyldt med marineret, sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og din egen hoisinsauce. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til belønnede restauranter i storbyer fra New York til København. På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Se mere om kogeskolen her. Vi nyder resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Dato: mandag den 5. marts kl 16.30 – 18.30 og kl 19.30 – 21.30

Pris: kr 600,-

Tilmelding:  https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/meyers-pa-bisquitfabrikken/greatest-hits-gua-bao-bisquitfabrikken/

 

 

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: søndag den 11. marts kl. 11 – 15

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: fredag den 16. marts kl 17.30 – 21.30

Pris: kr 625,- medlemspris kr 550,- bindende tilmelding senest én uge før.

Tilmelding: jamelh_akram@hotmail.com

VEGATABILSKE ASIATISKE TAPAS med HANNE HOLM

Vi tilbereder en vegetabilsk tapas-menu med nogle fiskeretter og et asiatisk twist fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Menuen byder på bl.a. appelsin med marinerede skalotteløg, friske ruller med forskelligt fyld, karamelliserede æg, grøntsags- og fisketapas, dips og sovse m.m. Alle retter kan tilberedes med råvarer tilgængelige i de fleste supermarkeder. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 17. marts kl 12 – 15:30
Pris: kr. 685,- medlemmer 610,- Bindende tilmelding senest én uge før.
Tilmelding: 
hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

 

 

 

Shojin ryori – vegetarisk tempelmad med Elizabeth Palmgren

For at opnå den perfekte balance af farve, smag og konsistens tilstræbes det, at hvert måltid indeholder fem farver, fem smage og fem konsistenser.

Inspireret af det japanske tempelkøkken shojin ryori, vil du lære at få det bedste frem i årstidens grøntsager, samt opdage nye måder at anvende soja og tang på. Der vil så vidt muligt kun blive anvendt danske råvarer. Vi vil tilberede tre til fire individuelt anrettede retter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Foto: Sara Hoffgaard.

Dato: lørdag den 24. marts kl 11.30 – 15.30

Pris: kr. 600 medlemmer 560

Tilmelding: elizabeth.palmgren21@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 APRIL

Salatkursus med Dorte Virén

Til dig, der elsker gode salater og dressinger og som gerne vil tage udgangspunkt i det, der findes i dit køleskab. Vi tager fat i årstidens grøntsager, og laver salater med rodfrugter, frugter, nødder og krydderier.

Der vil blive lagt lægge vægt på, at vi alle kan blive mere være kreative, legende, nysgerrig, i kontakt med vores sanser og at blive mere modige i at eksperimentere med maden i vores køkkener. Vi tager fat i de fem grundsmage, salt, surt, sødt, bittert og umami, og smager os frem til den rette balance.

På kurset lærer du at vælge ingredienser til en god salat til morgen, middag og aften. Som enkeltsående måltid eller som tilbehør. Du får ideer til en nem frokostsalat og en delikat aftensalat. Afhængig af om du vil servere salat som tilbehør til fisk, kød eller som vegetarret, vil vi prøve med forskellige ingredienser.

Vi tager udgangspunkt i billige basisråvarer som kål, løg og rodfrugter og supplerer med spændende friske og tørrede nødder, frugter, kerner og krydderier.

Endelig får du tips til nemme dressinger med base i forskellige olier, eddike, citron og krydderier. Herunder hvordan du vælger dressing til forskellige salater. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: lørdag den 7. april  kl 11.30 – 15.30

Pris: kr. 600/ medlemmer 560 

Tilmelding: dorteviren@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

 

GUA BAO med MEYERS i BISQUITfabrikken

Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative taiwanesiske street food-klassiker gua bao. Denne lille dampede bolle – steamed pork belly bun – er fyldt med marineret, sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og din egen hoisinsauce. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til belønnede restauranter i storbyer fra New York til København. På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Se mere om kogeskolen her. Vi nyder resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Dato: mandag den 10. april kl 16.30 – 18.30 og kl 19.30 – 21.30

Pris: kr 600,-

Tilmelding:  https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/meyers-pa-bisquitfabrikken/greatest-hits-gua-bao-bisquitfabrikken/

Asiatisk street food med Susanne Hasman

Asiatisk street food er hurtigt tilberedt mad lavet af friske råvarer skåret ud i mundrette stykker.

På kurset vil du lære om asiatiske krydderier, krydderurter og saucer som giver retterne deres karakteristiske smag og særpræg. Vi laver velkendte asiatiske retter fra Thailand, Vietnam, Indien, Cambodia, Myanmar og Kina. Det er almindelig hverdagsmad, som i østen indtages på gademarkeder og i familierestauranter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Bindende tilmelding senest én uge før.

Dato: onsdag den 11. april kl. 17 – 21

Pris: kr. 600/ medlemmer 560

Tilmelding: susannehasman@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

Shojin ryori – vegetarisk tempelmad med Elizabeth Palmgren

For at opnå den perfekte balance af farve, smag og konsistens tilstræbes det, at hvert måltid indeholder fem farver, fem smage og fem konsistenser.

Inspireret af det japanske tempelkøkken shojin ryori, vil du lære at få det bedste frem i årstidens grøntsager, samt opdage nye måder at anvende soja og tang på. Der vil så vidt muligt kun blive anvendt danske råvarer. Vi vil tilberede tre til fire individuelt anrettede retter. Venligst medbring drikkevarer til eget forbrug samt forklæde. Foto: Sara Hoffgaard.

Dato: lørdag den 14. april kl 11.30 – 15.30

Pris: kr. 600 medlemmer 560

Tilmelding: elizabeth.palmgren21@gmail.com Bindende tilmelding senest én uge før.

MAJ

 

GUA BAO med MEYERS i BISQUITfabrikken

Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative taiwanesiske street food-klassiker gua bao. Denne lille dampede bolle – steamed pork belly bun – er fyldt med marineret, sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og din egen hoisinsauce. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til belønnede restauranter i storbyer fra New York til København. På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Se mere om kogeskolen her. Vi nyder resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Dato: mandag den 8. maj kl 16.30 – 18.30 og kl 19.30 – 21.30

Pris: kr 600,-

Tilmelding:  https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/meyers-pa-bisquitfabrikken/greatest-hits-gua-bao-bisquitfabrikken/