FEBRUAR

FALAFEL og SHAWARMA MENU med EMAN og JAMELH

Lær at lave originale og superlækre falafelsandwich og shawarma med dressinger, salat, chilisovs og hjemmebagt pitabrød. Prøv også at lave den skønne Baklawa til dessert. Få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: 24. februar kl 17.30 – 21.30

KLASSISK THAI MENU med HANNE HOLM

Vi tilbereder en klassisk thailandsk menu med opskrifter fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Vi støder bl.a. karrypastaer i morter af velduftende chili, galangarod, citrongræs og friske urter, blander krydrede marinader til fisk og kød, arbejder med udskæringer af grøntsager og smager til med fiskesovs. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 25. februar kl 12 – 15:30
Pris: kr. 650,- medlemmer 575,- Tilmelding senest én uge før.

MARTS

SUSHI med PERSONALEKLUBBEN

Har du aldrig smagt sushi eller måske smagt, men aldrig selv lavet det? Og er nigiri, maki og inside-out fremmedord for dig? Har du samtidigt interesse i fremmed madkultur og måske specielt for japansk sushi, så er det her lige noget for dig!

Sushi er tilberedningsmåden, og betyder ikke nødvendigvis RÅ FISK. Sushi kan laves som en ren vegetar ret, eller med rå og tilberedt fisk samt skaldyr. På en sushi-kokkeskole bliver du introduceret for den japanske madkultur med bl.a. en fortælling om sushiens oprindelse og lære den basale sushi-madkunst. Efter en gennemgang af forberedelserne, skal du selv have fingerne ned i risen. Efterfølgende spises den lækre tilberedte sushi.

Hos PersonaleKlubben, har vi fokus på at I har brugbar viden med hjem og kan gå direkte hjem og lave sushi i eget køkken. Sushi kan gøres rigtig svært, men det kan også gøres nemt, så man tør kaste sig i ud i det og det er netop det, der er vores mission. Vi har alle redskaber og råvarer klar, I skal blot komme som I er og vi vil fylde jer med viden, kundskaber og sushi. medbring et forklæde.

Dato: 5. marts kl 10 – 13.30

Pris: kr 500 for medlemmer kr 450

Tilmelding: kim@personaleklubben.dk eller 21772226. Bindende tilmelding 1 uge før.

ARABISK MENU med EMAN og JAMELH

Lav en arabisk menu med bla. Samak laf (krydret fisk), Sfihar (indbagt krydret kød) Fatteh (krydret kylling med mandler og pinjekerner), mutabbal (auberginedip), Hummus (kikærtepuré) og andet tilbehør og Baklawa til dessert. Bliv indført i de traditionelle arabiske retter og få tips og vink af Eman og hendes datter Jamelh. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: 21. marts kl 17.30 – 21.30

DET PERSISKE KØKKEN MED LIZA AMIRI

Persisk mad er aromatisk og krydret uden at være stærk, med raffineret brug af friske urter og tørret frugt. Denne aften skal vi lave en klassisk middag bestående af pilaf med bl.a. kylling og safran, sammenkogte retter med lam/okse og grønt, omeletter med urter , nødder og aubergine. Dertil forskellige yoghurtsalater og ris med sprød bund. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: den 20. marts kl 17.30 – 21.30

Pris: kr 600 medlemmer kr 550

Tilmelding: amiri.liza@gmail.com bindende tilmelding én uge før.

Sund og billig mad på SUbudget med Hanne Holm

Invitér dine børn og børnebørn på kogeskole. Vi tilbereder en sund og billig menu med asiatisk inspiration. Lærer at smage maden til med herlige krydderier som forvandler billige hverdagsråvarer til kulinariske lækkerier – tilberedt på kort tid. Medbring drikkevarer og forklæde.

Dato: onsdag den 22. marts kl. 17:30 – 21:30
Pris: kr. 500,- Bindende tilmelding senest én uge før.

APRIL

ARABISK MENU med EMAN og JAMELH

Dato: 26. april kl 17.30 – 21.30

ASIATISKE TAPAS med HANNE HOLM

Vi tilbereder en tapas-menu med et asiatisk twist fra Hannes seneste kogebog ’MINE MANGE KØKKENER’. Menuen byder på bl.a. appelsin med marinerede skalotteløg, friske ruller med forskelligt fyld, karamelliserede æg, marineret oksekød med grøntsager, dips og sovse m.m. Alle retter kan tilberedes med råvarer tilgængelige i de fleste supermarkeder. Medbring drikkevarer og et forklæde.

Dato: lørdag den 29. april kl 12 – 15:30
Pris: kr. 650,- medlemmer 575,- Bindende tilmelding senest én uge før.
Tilmelding:
hanne@bisquitfabrikken.dk  www.hanneholm.dk

MAJ

KLASSISK THAI MENU med HANNE HOLM

Dato: lørdag den 6. maj kl 12 – 15:30
Pris: kr. 650,- medlemmer 575,- Tilmelding senest én uge før.