Sødt

I BISQUITfabrikken underviser Charlotte fortrinsvist voksne i italiensk madlavning.

Mail: charlotte.nowak@pc.dk

Runes Mad

Rune Toft er udlært kok i 2002 og driver firmaet Runes Mad. Runes mad henter inspiration fra hele verden, men typisk er udgangspunktet danske råvarer tilsat en håndfuld krydderier, der giver et smagsnuanceret og spændende køkken. Runes tilgang til maden er ærlighed og et ønske om at få det bedste frem i de enkelte råvarer. I BISQUITfabrikken holder Rune workshops med temaer som: Tacos og håndholdte mexi-snacks og Den store bagedag.

Mail: kontakt@runesmad.dk

Webside: runesmad.dk

Mad i harmoni

Jeanette Kjeldgaard driver madbloggen www.madiharmoni.dk hvor hun deler opskrifter og inspiration til glutenfri, kornfri, sukkerfri og mælkefri mad. Uanset om det er allergi, intolerance eller sundhedsmæssige overbevisninger der gør, at du lever uden gluten, korn, sukker og mælk, så er det Jeanettes store passion at vise dig, at du stadig kan lave lækker og nem mad uden at gå på kompromis med smag eller nydelse. Jeanette har udgivet e-kogebøgerne ”Fødselsdag i harmoni” og ”Jul i harmoni”.

I BISQUITfabrikken underviser Jeanette i madlavning og bagning uden gluten, korn, sukker og mælk.

Mail: kontakt@madiharmoni.dk

Webside: www.madiharmoni.dk

Astrid Zachariasson

Jeg elsker at bage. Lækre kager er synonym med Danmark og kager er faktisk vores bidrag til verdenskulturarven. Dansk wienerbrød og kransekage er kendt og berømmet verden over. Jeg vil gerne være med til at fastholde vores stolte håndværkstraditioner, men samtidig stadig udvikle og forny, så de traditionelle kager stadig bliver ved med at være aktuelle.

Mail: astrid@nowpurple.dk