Sødt & Grønt

I BISQUITfabrikken underviser Charlotte fortrinsvist voksne i italiensk madlavning.

Mail: charlotte.nowak@pc.dk

Susanne Engelstoft Rasmussen

Jeg elsker at bage. Lækre kager er synonym med Danmark og kager er faktisk vores bidrag til verdenskulturarven. Dansk wienerbrød og kransekage er kendt og berømmet verden over. Jeg vil gerne være med til at fastholde vores stolte håndværkstraditioner, men samtidig stadig udvikle og forny, så de traditionelle kager stadig bliver ved med at være aktuelle.

Mail: astrid@nowpurple.dk

Dorte Virén

Jeg er uddannet i afspænding og bevægelse, og har gennem hele livet været optaget af gode råvarer og hvordan man udnytter årstidens grøntsager. I mit barndomshjems køkken blev der hver dag lavet mad med kål, og om sommeren også andre friske lokale grønsager.

Da jeg i midten af 90erne flyttede til Rom for en treårig periode, åbnede der sig en ny kulinarisk verden af grønsager for mig.  Jeg blev introduceret til salater med bla. rucola og friske figner og  råvarer af bedste kvalitet hentet på de lokale markeder.

Dengang var det nyt for mig at blande frugt i salater, eller at bruge forskellige citrusfrugter som en del af dressingen. I dag er det fast del af min måde at arbejde i et køkken.

Kontakt: dorteviren@gmail.com www.dorteviren.dk

Elizabeth Palmgren

Jeg har siden en rejse til Japan i 2013 været interesseret i japansk madkultur, særligt det japanske tempelkøkken shojin ryori og hvordan man får grøntsager til at smage af mere. Jeg har i 2016 studeret shojin ryori på det japanske tempel Yochi-in i Wakayama Prefecture og i Kyoto på restauranten Izusen, og i den forbindelse besøgt shojin ryori-kokke over hele Japan. Jeg har læst ernæring og sundhed og taget et grundforløb som kok.

Kontakt: elizabeth.palmgren21@gmail.com