BISQUITfabrikkens faciliteter

Store køkken

Det store køkken er udstyret med to professionelle Rational-ovne, professionelt gaskomfur, fire ergonomiske arbejdsborde, Scanpans titaniumsbelagte pander og wokker, gryder fra Bendt Brandt Storkøkken og thailandsk keramik og stenmortere. Der er plads til 20 personer.

 

Store spisestue

Den store spisestue har plads til 30 siddende gæster. Det store spisebord kan deles i otte seperate borde. Rummet er lyst og behageligt og vi har skiftende kunst på væggene. Servicet er fra Bendt Brandt Storkøkkens egen serie af benporcelæn og vi har skåle og fade fra norske Figgio.

 

 

Lille køkken

Det lille køkken har plads til 10 personer. Køkkenet har gaskomfur og to ovne, og er med sin intime atmosfære ideelt til mindre grupper.

 

 

 

Lille spisestue

Den lille spisestue har plads til 10 siddende gæster. Det åbne udsyn til køkkenet og Torsten Graaes billeder på væggene give stuen en hyggelig og hjemlig stemning.

 

 

 Øvrige faciliteter

Begge køkkener deles om en professionel Hobart-opvask, hygiejniske stålvaske og god plads til afsætning. Der er køleskab og fryser, hvor mad og drikke kan opbevares. Vi har en også garderobe og to toiletter.