En dag med introduktion til det spændende japanske køkken.

Det klassiske japanske køkken er sundt, æstetisk og velsmagende. Derudover er det karakteristisk, at der arbejdes med tilstedeværelse og dyrkelse af den femte grundsmag, umami. Umami kan populært karakteriseres som ”kødsmag”, men det er også en smag, der kan fremdyrkes i grøntsager med den rette tilberedning. Æstetik i anretning og servering spiller også en væsentlig rolle i det japanske køkken, så det skal vi selvfølgelig også se nærmere på.

På kurset i japansk mad arbejder vi med at lave en skøn menu med udgangspunkt i de traditionelle ingredienser: grøntsager, fisk, fjerkræ, svinekød og ris. Vi skal bl.a. tilberede de populære retter Gyoza, Ramen og Okonomiaki. 

Tid: Kl. 11-15. Sted: Luna's Køkken, Åboulevarden 12, København

Pris: kr. 675,-
Tilmelding: info@kogeskolen.dk