Singlekogeskoler

Der er ingen aktuel dato for næste single arrangement.

Nedenfor kan du se beskrivelse af tidligere arrangementer – følg med på siden efter nye datoer.

Singler med interesse for mad og kogekunst kan nu deltage på BISQUITfabrikkens specielle singlearrangementer – den perfekte platform for nye bekendtskaber.

NORDISK menu

Denne gang laver vi lækre retter af sæsonens aktuelle råvare-udbud. Stilen er ’nordisk’ med fokus på det enkle og smagfulde.

Alle deltagere mødes kl 17.30 i vores lækre og hyggelige samarbejdskøkken, hvor man bliver modtaget af Rune Toft, stifter af cateringfirmaet Runesmad. Der deltager normalt mellem 14 og 18 personer i alle aldre.

Vi serverer en aperitif, en snack og hilser på hinanden. Derefter fortæller Rune om aftenens menu. Deltagerne bliver inddelt i tre eller fire hold, som samarbejder om tilberedningen af menuen – naturligvis under kyndig vejledning. Arrangementet afsluttes i hyggeligt samvær omkring vores store spisebord – men herefter er der selvfølgelig rig mulighed for at fortsætte aftenen sammen i kvarteret omkring Jægersborggade, der har et rigt udbud af caféer og værtshuse.

Du medbringer selv dine drikkevarer.

Vi ønsker med disse arrangementer at imødekomme singlekulturen og singlers ønsker for samvær og oplevelser. BISQUITfabrikken er først og fremmest en kogeskole. Stedet kan derfor ikke sammenlignes med en restaurant, for hos os deltager man selv aktivt i madlavningen. Men derudover mener vi også, at vi har noget helt specielt at tilbyde i forhold til andre kogeskoler. BISQUITfabrikken er nemlig fokuseret på at befordre fællesskaber mellem mennesker. Derfor er dette kursus ikke bare alle tiders chance for at få ny inspiration til madlavningen. Det er også en enestående mulighed for at møde nye mennesker, man kan have det hyggeligt sammen med – i trygge, afslappede og stimulerende rammer.

Dato: torsdag den 17. september kl 17.30 – 21.30
Tema: Nordisk menu med Rune Toft Pris: kr. 675,-
Sted: BISQUITfabrikken, Jægersborggade 20, 2200 Kbh. N
Tilmelding: kontakt@runesmad.dk se mere på www.runesmad.dk

THAI tapas

Denne gang laver vi et udvalg af lækre små retter fra Hanne Holms seneste kogebog THAI tapas, alle retter har et ‘thai-tvist’, opskrifterne er lette at gå til – vi har fokus på velsmag og på smagens fem elementer.

Alle deltagere mødes kl 17.30 i vores lækre og hyggelige samarbejdskøkken, hvor man bliver modtaget af Hanne Holm. Der deltager normalt mellem 14 og 18 personer i alle aldre.

Vi serverer en aperitif, en snack og hilser på hinanden. Derefter fortæller Hanne om aftenens menu. Deltagerne bliver inddelt i tre eller fire hold, som samarbejder om tilberedningen af menuen – naturligvis under kyndig vejledning. Arrangementet afsluttes i hyggeligt samvær omkring vores store spisebord – men herefter er der selvfølgelig rig mulighed for at fortsætte aftenen sammen i kvarteret omkring Jægersborggade, der har et rigt udbud af caféer og værtshuse.

Du medbringer selv dine drikkevarer.

Vi ønsker med disse arrangementer at imødekomme singlekulturen og singlers ønsker for samvær og oplevelser. BISQUITfabrikken er først og fremmest en kogeskole. Stedet kan derfor ikke sammenlignes med en restaurant, for hos os deltager man selv aktivt i madlavningen. Men derudover mener vi også, at vi har noget helt specielt at tilbyde i forhold til andre kogeskoler. BISQUITfabrikken er nemlig fokuseret på at befordre fællesskaber mellem mennesker. Derfor er dette kursus ikke bare alle tiders chance for at få ny inspiration til madlavningen. Det er også en enestående mulighed for at møde nye mennesker, man kan have det hyggeligt sammen med – i trygge, afslappede og stimulerende rammer.

Dato: torsdag den 8. oktober kl 17.30 – 21.30
Tema: THAI tapas med Hanne Holm Pris: kr. 675,-
Sted: BISQUITfabrikken, Jægersborggade 20, 2200 Kbh. N
Tilmelding: hanne@bisquitfabrikken.dk se mere på www.hanneholm.dk